Для дітей різних категорій вразливих сімей громади відбувся майстер-клас

Квітучий травень рясний багатьма святами, з поміж яких особливе місце посідає День матері та Міжнародний День сім’ї. 

День сім’ї – найтепліше родинне свято, яке віднедавна святкує увесь світ. Цей день є вдалим приводом провести його в дружньому оточенні за спільною справою.

Тож напередодні свята центр соціальних служб Переяславської міської ради у партнерстві з НІЕЗ «Переяслав» провів майстер-клас для дітей різних категорій вразливих сімей міської громади.

Батьків та дітей з Міжнародним Днем сім’ї привітала директорка центру соціальних служб Юлія Лялька. Зокрема, вона зазначила, що дорога у життя, у великий світ починається з домівки, з материнського серця, з батьківського порогу. Людина до глибокої старості пов’язана з тією сім’єю, з якої вона вийшла, і все життя пов’язана із землею, де вона народилася і зросла. Особливо гостро любов до родини і рідного краю відчувається саме зараз, у час воєнного спротиву і випробувань для України, які ми неодмінно гідно витримаємо і вийдемо переможцями.

Як завжди, цікаво та змістовно творчий процес провела старший науковий співробітник науково-дослідного відділу історичного краєзнавства Наталія Ревега. Допомагали їй працівниця заповідника Тетяна Виногородська та учениця ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Сабріна Ревега.

Власне, предметом майстер-класу було виготовлення «Мильних фантазій» (мила ручної роботи), браслетів із бісеру та намиста, арт-малювання панно «Родина- це вся Україна».

Діти із захопленням об’єднались за творчою роботою. Забувши про щоденні турботи, діти і дорослі, отримали гарний настрій та позитивні емоції, прилучившись до цікавого і безмежного світу творчості. Як результат спільної праці – надзвичайно гарні та яскраві роботи.

Учасники заходу зробили висновок, що для кожної людини немає нічого важливішого за сім’ю і такі свята допомагають зрозуміти, якими ж все-таки цінностями ми повинні дорожити найбільше.

 

Додати коментар