Директор Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Любов Красова провела робочу зустріч

З метою налагодження та розширення співпраці з роботодавцями 03 травня 2022 року директор Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Любов Красова зустрілася з начальником Комунального підприємства «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» Олександром Опінком та головним бухгалтером підприємства Юлією Науменко.

Під час робочої зустрічі директор Переяслав-Хмельницької філії презентувала  послуги служби зайнятості та детально ознайомила з «Порядком надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час проведення воєнного стану в Україні», затвердженого постановою КМУ від 20.03.2022 року №331. В свою чергу керівник КП «Житлово-комунальне господарство  Дівичківської сільської ради» Олександр Опінко ознайомив з перспективами розвитку свого підприємства.

Роботодавець не залишається осторонь щодо підтримки осіб, які знайшли тимчасовий прихисток у громаді та активно працевлаштовує вимушено переселених осіб. Керівнику підприємства було запропоновано скористатися послугою служби зайнятості та подати заяву на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Співпраця центру зайнятості з роботодавцями є визначальною задля забезпечення працевлаштування незайнятого населення і якісного охоплення послугами усіх учасників на ринку праці.

Додати коментар