Відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань

      4 травня 2022 року  відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, яке очолила голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ольга Огієвич.

       Члени комісії розглянули три питання порядку денного:

  1. Про прийняття на квартирний облік при виконавчому комітеті Переяславської міської ради Бойка Андрія Івановича, особа, яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи 2 категорії.
  2. Про зняття з квартирного обліку Недашківського Євгенія Васильовича, у зв’язку з поліпшенням житлових умов (має статус дитини-сироти, за державні кошті придбав квартиру).
  3. Про розгляд питання щодо зняття громадян з квартирного обліку при виконавчому комітеті Переяславської міської ради та виключення із списків осіб, які користуються правом першочергового отримання жилих приміщень.

       На засіданні вирішено підготувати 3 проекту рішень та подати для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке відбудеться 17 травня 2022 року.

 

Додати коментар