Енергетики просять сплачувати за розподіл електроенергії – без цього вони не зможуть виконувати аварійні роботи

Станом на квітень фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі повернули світло майже 75% всіх мешканців Київської області, що постраждали через бойові дії та окупацію. Компанія просить мешканців та підприємців Київщини сумлінно сплачувати за розподіл електроенергії.  Це допоможе закуповувати матеріали для ремонту мереж, заправляти автомобілі, щоб продовжувати повертати світло мешканцям області та підтримувати стабільну роботу електромереж області.

З початку війни українські енергетики не зупиняли роботи для підтримки стабільної роботи електромереж. З 3 квітня – дня звільнення Київської області від окупантів – фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі повернули світло вже майже 75% всіх мешканців, що лишись без світла через бойові дії. Це більше 132 тисяч домогосподарств Київщини. Роботи продовжуються для того, аби повернути світло всім, хто постраждав через російських агресорів у Київській області до 1 червня.

Ми просимо підприємців та юридичних клієнтів області сумлінно сплачувати за розподіл електроенергії. Це необхідно для того, аби компанія могла закуповувати матеріали та пальне для ремонтних бригад та надалі оперативно відновлювати електромережі, зруйновані під час бойових дій.

У цей складний час оплата за електроенергію — це вклад всіх підприємців та жителів області у підтримку всієї енергосистеми регіону. Це допоможе подолати труднощі та забезпечувати стабільну роботу електромереж Київщини.

Додати коментар