Відбулося засідання комісії з питань реалізації державної цінової політики у житлово-комунальному господарстві

26 вересня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулося засідання комісії з питань реалізації державної цінової політики у житлово-комунальному господарстві. Вів засідання Карнаух Григорій Миколайович.

Члени комісії розглянули: Звернення керівника КП КОР “Переяслав-Хмельницьктепломережа” Ковальчука Петра Петровича про погодження тарифів на теплопостачання для всіх трьох груп споживачі. Звернення керівника КП КОР “Переяслав-Хмельницьктепломережа” Ковальчука Петра Петровича про погодження інвестиційної програми комунальному підприємству Київської обласної ради “Переяслав-Хмельницьктепломережа” на період з 1 жовтня 2017 року по 1 жовтня 2018 року. Звернення директора ТОВ “ГК “Укрспецтепло” щодо встановлення тарифів на теплову енергію для бюджетних установ вироблену на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел для котельні (центральна районна лікарня).

Після обговорення члени комісії рекомендували інвестиційну програму комунального підприємства Київської обласної ради “Переяслав-Хмельницьктепломережа” на період з 1 листопада 2017 року по 1 жовтня 2018 року на розгляд сесії міської ради. Відправити на доопрацювання тариф на теплову енергію для бюджетних установ вироблену на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел для котельні (центральна районна лікарня) поданий на розгляд директором ТОВ “ГК “Укрспецтепло”. Тарифи на теплопостачання для всіх трьох груп споживачів, які були подані керівником КП КОР “Переяслав-Хмельницьктепломережа” відправити на доопрацювання і подальший розгляд Переяслав-Хмельницьким виконавчим комітетом.

Додати коментар