Відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

27 вересня в сесійній залі Переяслав-Хмельницької міської ради під головуванням міського голови Тараса Костіна відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС. Участь в роботі комісії взяло участь 10 її членів, а також директори шкіл, завідувачі дошкільних закладів, представники ЦПТО та університету.

Зі вступним словом виступив міський голова Тарас Костін, що засідання комісії проводиться згідно рішення позачергового засідання Київської обласної комісії з питань ТЕБ та НС від 19.09.2017 року № 13 під головуванням першого заступника голови Київської облдержадміністрації Савченка О.І.

Начальник Переяслав-Хмельницького РС ГУ ДСНС у Київській області Лисенко С.О. повідомив присутніх, що попередніх висновків по пожежі у муніципальному дитячому оздоровчо-спортивному закладі  «Вікторія» м. Одеси ще не озвучили,  але усі присутні керівники навчальних закладів знають недоліки у протипожежному стані їх закладів, вони не міняються і їх треба усувати як найшвидше. Крім того в головному управлінні ДСНС в Київській області усім начальникам районних секторів ГУ ДСНС у Київській області надали реквізити трьох організацій з якими можна укладати угоди по вогнезахисній обробці дерев’яних конструкцій покрівель будинків шкіл та дошкільних установ.

Міський голова Костін Т.В. поставив задачу першому заступнику міського голови Карнавуху Г.М. прискорити підготовку з пропозицій по встановленню автоматичної пожежної сигналізації та вогнезахисній обробці дерев’яних  конструкцій  у всіх навчальних закладах міста, провести  тренування по евакуації дітей та педагогів з приміщень шкіл та дошкільних установ

Додати коментар