Чемпіонат Переяславщини з футзалу: Пристроми пішли. Через це не можуть порахувати очки у першій лізі

Минулих вихідних відбулися чергові матчі чемпіонату Футзальної ліги Переяславщини. В суботу пройшли поєдинки п’ятого завершального туру першого кола у вищій лізі і всі – в майже рівній боротьбі суперників.

Матч «Нива Переяславщини» (Згурівка) – Вовчків не виявив переможця – 5:5. У не менш запеклому протистоянні «Університет» – «Переяслав-БРСМ» більше бажання перемогти продемонструвала «студентська» команда, яка зрештою й досягла звитяги з рахунком 3:1.

Ще напруженішим склався поєдинок «Дніпро» (Дівички) – «Матадор». Протягом матчу дніпряни чотири рази наздоганяли суперників у рахунку (двічі – у першому таймі і двічі – у другому). Здавалося, що він закінчиться нічиєю і так, очевидно, й було б справедливо – ніхто не заслуговував на поразку, але Максим Федоренко врешті вперше вивів «Дніпро» уперед – 5:4. До кінця матчу залишалося трохи більше хвилини, і результат уже ніхто змінити не зміг. Тож після першого кола «Дніпро» й надалі одноосібно лідирує – у нього 12 очок. «Університет» має 10, «Нива» – 6, Вовчків – 5, «Переяслав-БРСМ» та «Матадор» – по 5.

футзалАвтор: Валерій Шкребтієнко

У першій лізі в суботу провели два матчі. У першому «Солонці» не мали проблем з Великою Каратуллю – 4:0, у другому не менш упевнено «Чобітьки» обіграли березанську «Ниву» – 8:4, добувши таким чином свої перші очки. Гра Пристроми – Гайшин не відбулася: пристромці офіційно повідомили про дострокове припинення участі в змаганнях. Наступного дня теж відбулися два поєдинки. Свою останню гру першого кола «Солонці» та Гайшин зіграли унічию – 1:1, а Велика Каратуль, ведучи в ході матчу проти ДЮСШ-«Дніпро» 3:1, не втримала переможного рахунку і поступилася 3:4. Гра «Чобітьки – Пристроми не відбулася через уже повідомлену причину.

Очковий баланс команд першої ліги поки що назвати неможливо – наразі оргкомітет чемпіонату ще не прийняв рішення, як бути з очками, набутими командами в іграх з Пристромами: чи зараховувати всім по три очки, чи скасовувати результати і не нараховувати нічого.

Джерело

Додати коментар