Більшість клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі обирають трифазне підключення

Трифазне приєднання сьогодні є найбільш популярне серед клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі. Серед його переваг – можливість розподілити потужність та виділити окрему фазу на електроопалення або потужний електроінструмент. 

 «ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує найкращі стандарти обслуговування. Ми оновили наш онлайн-кабінет із приєднання, де клієнти компанії можуть легко обрати той тип приєднання, який якнайбільше вдовольняє їхні потреби», – підкреслив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.     
 Найбільше переваг від трифазного приєднання можуть отримати ті клієнти, які використовують електроопалення, потужну побутову техніку або електроінструменти, наприклад, зварювальний апарат. Три фази дадуть змогу рівномірно розподілити потужність між приладами та уникнути перепаду напруги під час роботи потужної побутової техніки.
 Для того, щоби замовити трифазне приєднання необхідно звернутися із заявкою до ДТЕК Київські регіональні електромережі. Її можна подати дистанційно через оновлений кабінет з приєднань або в одному із центрів обслуговування клієнтів у Київській області за попереднім записом. Упродовж 10 днів  компанія підготує технічні умови та рахунок на оплату послуг. Після надходження коштів ДТЕК Київські регіональні електромережі зможе розпочати необхідні будівельно-монтажні роботи та укласти договір на розподіл. Загалом процедура стандартного приєднання до мережі, відповідно до Кодексу системи розподілу, може тривати до 60 днів.    
 Часто перехід на трифазне приєднання потребує заміни всієї проводки та встановлення нового трифазного електролічильника. Тож перед подачею такої заявки необхідно проконсультуватися з електриком щодо технічної можливості внутрішньобудинкової мережі працювати по трифазній схемі й, у разі потреби, модернізувати її.   
Не намагайтеся проводити електромонтажні роботи самостійно – це небезпечно для вашого життя та здоров’я. Для цього запросіть професійних електриків, які виконають усі необхідні роботи відповідно до проєкту.
 
Як повідомлялося раніше, ДТЕК Київські регіональні електромережі розказав, як підготувати електромережі будинку до холодів.   

Додати коментар