Новенький шкільний автобус урочисто передали у користування Гайшинській гімназії

Сьогодні, 14 грудня, в Гайшинській гімназії відбулася урочиста церемонія вручення ключів та документів від шкільного автобуса (автобус на 32 місця марки “Еталон” А08116, виготовлений Чернігівським автозаводом) за участю голови Бориспільської РДА Руслана Дяченка, міського голови Вячеслава Саулка, його заступників Анатолія Фесенка, Ольги Огієвич, Оксани Степаненко, секретаря міської ради Лідії Оверчук, керуючої справами Тетяни Гич, начальника відділу освіти Петра Ярмоленка, старости села Олександра Якуби, депутатів міської ради, керівництва гімназії, учнів та вчителів.

Дорогі учні, ви навчаєтесь в чудових школах, а тепер ще й маєте хороший транспорт. Тому з великим задоволенням передаю новенький автобус, який був придбаний для того, щоб покращити можливість доїзду до школи. В свою чергу, від вас ми хочемо бачити гарні оцінки за старанне навчання. Адже пам’ятайте: держава належить вам, а ми докладемо усіх зусиль, аби ви отримали якісні знання, щоб нам було кому передати гідне право керувати нею…” – звертаючись до присутніх на урочистостях наголосив Руслан Дяченко.

Від імені жителів громади усім, хто сприяв реалізації  задоволення потреб навчального закладу у новому автотранспорті,  міський голова висловив щирі слова вдячності.

Обряд освячення нового шкільного автобуса провів настоятель Свято-Воскресінської церкви протоієрей Іоан  (Бобітко).

Під овації школярів і звуки клаксона, новий автобус із почесними гостями та учнями гімназії, у супроводі поліцейських, проїхав коло пошани.

У рамках цієї урочистої події голова Бориспільської РДА Руслан Дяченко, з нагоди Дня місцевого самоврядування, особисто презентував відзнаку керуючій справами виконавчого комітету Тетяні Гич.

Додати коментар