«Дитина ніжний паросток, який стане могутнім деревом саме тому дитинство й вимагає до себе особливої уваги» В. Сухомлинський

«Дитина ніжний паросток, який стане могутнім деревом саме тому

дитинство й вимагає до себе особливої уваги»

                                                                                         В. Сухомлинський

Методична робота – складова частина всієї освіти, наше обличчя, рівень нашого професіоналізму. Для педагогів – звертання до нового знання. Без цього робота втрачає сенс.

09.12.2021 року в закладі дошкільної освіти №8 «Золотий ключик» відбувся семінар – практикум з теми: «Рідний край знати –свій народ шанувати» та майстер – клас вихователя Лариси Гончаренко: «Екологічне виховання дошкільників» на яких були присутні вихователі з кожного дошкільного закладу нашої громади.

Під час роботи семінару, вихователь – методист Наталія Романенко, представила авторську програму колективу садка «Ріднокрай», вихователь групи « Бджілка» Оксана Бутник провела заняття « Моє рідне місто».

Першою ланкою до зацікавлення дітей краєзнавством є  сім’я і заклад дошкільної освіти, що є першими сходинками у формуванні майбутньої особистості. Краєзнавча діяльність є свого роду провідником у невідоме, адже в дошкільному віці так багато належить відкрити для себе, пізнати світ і знайти своє місце у ньому.

Під час майстер – класу вихователь Лариса Михайлівна представила свої досягнення колегам в оволодінні технологією ознайомлення дітей з елементарними екологічними уявленнями через екологічні казки.

 За результатами спільної діяльності Слухачів та Майстра відбувся брейн –  ринг «Зупинися, людино, на мить і відчуй, як планеті болить…..».

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Додати коментар