Комісія по заборгованості виплати заробітної плати та своєчасності і повноти сплати податків до бюджету Переяславської міської територіальної громади

       30.11.2021 року в залі засідань Переяславcької міської ради відбулося  засідання комісії  з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій та стипендій.  Проводила   засідання   заступник   міського   голови   Ольга  Огієвич.

       На комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій та стипендій розглядалось питання про вжиті заходи щодо погашення заборгованості по заробітній платі, по податках  до бюджету Переяславської міської громади. Заслухали 63 суб’єкти господарювання, які здійснюють діяльність на території Переяславської міської громади, про причини  виникнення  боргу по заробітній платі та по  податках до бюджету  та  терміни  погашення. Інформацію про вжиті  заходи  ГУ  ДПС У Київській області  щодо  погашення  заборгованості по різних податках  підприємствами, установами та організаціями  донесла  присутнім  головний державний ревізор-інспектор відділу по роботі із податковим  боргом  ГУ  ДПС У Київській області .

     За рішенням комісії та за погодженням із суб’єктами господарювання встановлено терміни погашення  заборгованості. Вирішили написати листи керівникам, які  не сплачують вчасно податки  та ігнорують запрошення на засідання комісії.   

                                                                 Ольга Мусієнко, секретар комісії,

                                                     начальник відділу з питань охорони праці УСЗН

Додати коментар