Відбулася інструктивно-методична нарада для працівників психологічної служби

30.08.2021 року на базі Переяславської гімназії  відбулася інструктивно-методична нарада для працівників психологічної служби громади на тему: “Пріоритетні напрями роботи психологічної служби у системі освіти у 2021/2022 н.р.”

Під час обговорення  проаналізували стан і розвиток психологічної служби за минулий навчальний рік . Розглянули   нормативно-правові документи, що регламентують роботу психологічної служби. Акцентували увагу на проведенні просвітницько-профілактичних заходів з учасниками освітнього процесу щодо медіа грамотності, медіа захисту, цифрової гігієни. А також окреслили ряд заходів з проблеми психологічного супроводу здобувачів освіти у протидії пандемії СОVID-19.

У професійній майстерності слухачі виділили одне з головних завдань-навчити підростаюче покоління найголовнішому: жити в мирі з самим собою і з іншими, вступати у взаємодію зі світом так, щоб життя приносило задоволення. Прикласти максимум зусиль для того, щоб молода людина була успішною, як зараз говорять mainstream.

Модератором інструктивно-методичної наради була психолог ЦПРПП  Горбаченко Світлана Михайлівна.

 

 

Додати коментар