Привітання з Днем знань від місцевого самоврядування

Сердечно вітаємо всю педагогічну громаду із Днем знань та початком нового навчального року!

  День знань – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто щодня везе шкільним автобусом, хто спонукає до творчості та спортивних перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість.

   У ці дні урочисто лунає знайома і дорога всім мелодія Першого дзвоника. Надзвичайно хвилююче вона звучить для першокласників, які в цей святковий день ступають на дорогу Знань. З особливим трепетом звертаємося до першокласників – нехай ваш шлях буде захоплюючим, цікавим та надзвичайно пізнавальним. Гарної вам подорожі Країною Знань!

   У цей день хочеться сказати слова щирої вдячності усім, хто присвятив своє життя нелегкій педагогічній та освітянській справі.

   Шановні вчителі  пам’ятайте – саме завдяки вашій щоденній праці твориться майбутнє країни. Тільки від вас залежить якою стане маленька людина в майбутньому: окриленою, здатною на великі вчинки, досягатиме висот і результатів чи буде безпорадною і немічною у круговерті сучасного життя! Майбутнє людства сидить сьогодні за партою. Воно таке боязке, вразливе і щире. Воно з надією заглядає у ваші  очі. Воно переконане, що саме ви звільните його від страхів, саме ви запевните його, що школа – це рідний дім, де всі поважають одне одного, бережуть і люблять.

    Зичимо щоб кожен ваш день був сповнений радістю, щастям та теплом людської подяки за добрі справи.

   Бажаємо вам  мудрості,  миру і злагоди у житті, родинного затишку та віри в щасливе майбутнє добра, натхнення, задоволення від результатів своєї праці!

   Нехай новий навчальний рік стане роком нових професійних досягнень, наукових відкриттів та особистих звершень, а життя виставляє лише гарні оцінки!

З повагою

Депутатський корпус,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                                           Вячеслав САУЛКО

 

Додати коментар