За підтримки генерального спонсора АЗК “БРСМ-НАФТА” відбувся спортивно-культурологічний захід “Дніпро Ревучий”

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю. Наше місто завжди славилось своїми спортивними талантами, адже фізичне виховання – це здоров’я нації. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, популяризація історичних та культурних традицій – пріоритетне завдання влади та представників громади.

Виконавчий комітет Переяславської міської ради висловлює щиру подяку всім, хто брав участь у підготовці та проведенні чергового шостого спортивно-культурологічного заходу “Дніпро Ревучий”, який проходив 24-25 липня на мальовничому березі річки Дніпро в районі дитячого табору «Скаутвілль». Одним із спонсорів заходу є генеральний спонсор – компанія “БРСМ-НАФТА” яка представляє у нашому місті національну мережу автозаправних комплексів “БРСМ-НАФТА”.

Бажаємо керівництву та персоналу компанії міцного здоров’я, удачі, наполегливості у виконанні поставлених завдань, процвітання, наснаги та перемог! Нехай щастить усім, хто допомагає у справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури, спорту, туризму.

Додати коментар