Ганна Ляч бере участь у міжуніверситетському конкурсі талантів. Їй необхідна наша підтримка

Відучора й до 21 квітня 2021 року на платформі Департаменту культурно-масової роботи Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова в Instagram відбувається масштабний конкурс талантів, де серед інших зважила продемонструвати свій талант і одна з учасниць університетської вокальній студії «Golden Voice», студентка факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Ганна Ляч. Хто ж переможе серед 13 учасників конкурсу вирішують глядачі, і саме від нас залежить, чи отримає перемогу наша Ганна та, звісно ж, Університет Григорія Сковороди в Переяславі.

Задля участі Ганна обрала для виконання англомовну композицію «I see red»  виступ можна переглянути, підтримати лайком та коментарем тут:

https://www.instagram.com/p/CN2xb8rFn4u/

Водночас, аби підтримати Ганну не достатньо лише перегляду чи вподобайки – усім хто зважить за необхідне підтримати творчу сковородинівку слід заповнити цю гугл-форму вказавши необхідні контактні дані та, в крайньому віконечку, неодмінно вписати цифру «7» – саме під цим номером на перемогу претендує Ганна.

Поспішайте, адже підведення підсумків анонсовано на завтра – 21 квітня 2021 року. У часи пандемії нам так бракує перемог і гарних новин, тому ж давайте спільно підтримаємо своїх і подаруємо зайвий привід для гордості за рідний університет та його здобувачів!

Джерело

Додати коментар