В місті Переяславі-Хмельницькому завершили роботу пришкільні табори

14 червня, у Переяслав-Хмельницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, відбулося урочисте закриття літнього пришкільного оздоровчого табору “Нова хвиля”. Поділитися приємними та незабутніми враженнями від відпочинку у таборі, діти мали змогу поспілкуватися із заступником міського голови Валентиною Губенко, яка з найкращими побажаннями хороших та безпечних канікул завітала на свято. Директор школи Валентина Одинець побажала учням добре відпочити, при нагоді читати цікаві книги та не забувати рідну школу в яку 1 вересня знову потрібно повернутися на навчання.

Відомий в місті майстер випалювання на дереві Олександр Чубай привітав школярів із завершенням роботи табору та вручив свою картину “Сонях” найкращій учениці школи, на його думку, яка брала участь в його майстер-класах.

До фінального акорду табірної зміни вихованці старанно готувалися – кожен загін презентував інсценізацію улюбленої казки. А лідери учнівського самоврядування підготували для всіх невеличкий сюрприз – танцювальний марафон. Тож на хвилі бадьорості та позитивного настрою вихованці ЗОШ №2 відправились у країну щасливих літніх канікул.   

Урочисті заходи закриття пришкільних літніх таборів відбулися і в інших школах міста Переяслава-Хмельницького.

Додати коментар