Переяслав став побратимом Ірпеня

Сьогодні місто Переяслав стало побратимом Ірпеня, керівники міст підписали угоду про співпрацю.

Дружні відносини між Ірпенем та Переяславом сьогодні були підтверджені документально – мер Переслава Тарас Костін та перший заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин підписали угоду про співробітництво і партнерство.

Як зазначив редакції “04597” Тарас Костін, між містами вже тривалий час підтримуються дружні стосунки на рівні управлінської команди, а сьогодні ця співпраця була затверджена на офіційному рівні. 

“Мені дуже подобається Ірпінь, тут чисто, затишно і комфортно. Ірпінь – чи не найкраще місто в Україні. Ми плануємо переймати досвід Ірпеня й у Переяславі, а також запрошуємо до нас у місто, ми також маємо що показати”, – зазначив мер Переяслава.

Варто зазначити, що Переяслав, як і Ірпінь, є побратимом міста Мцхета (Грузія). А ще вже традиційним для Ірпеня є фото біля пам’ятника Шевченка, а мер Переяслава ще нагадав, що свій “Заповіт” та багато інших віршів Кобзар написав саме у Переяславі. Тож рекомендуємо усім ірпінчанам відвідати це старовинне історичне місто, а у наступному році Тарас Костін пообіцяв екскурсії визначними місцями Переслава для ірпінських школярів.

Додати коментар