Ратифіковано Угоду між містами Переяславом- Хмельницьким (Київська область) та Маріуполем (Донецька область) про партнерські стосунки та співпрацю

З метою популяризації міста Переяслава-Хмельницького в Україні, розширення партнерських стосунків з містами-партнерами, усвідомлюючи необхідність та важливість запровадження двостороннього співробітництва і ділових відносин на рівні органів місцевого самоврядування, сприяючи зміцненню дружніх зв’язків між територіальними громадами, встановленню та розвитку ефективної співпраці між ними, керуючись ст. 25, п.43 ч.1 ст.26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Переяслав-Хмельницька міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Угоду між містами Переяславом-Хмельницьким (Київська область) та Маріуполем (Донецька область) про партнерські стосунки та співпрацю, підписану 27 березня 2017 року Переяслав-Хмельницьким міським головою Тарасом Вікторовичем Костіним та Маріупольським міським головою Вадимом Сергійовичем Бойченком.
  2. Відділу інформації та комп’ютерного забезпечення виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради оприлюднити через офіційний сайт Переяслав-Хмельницької міської ради та засоби масової інформації повідомлення про Угоду між містами Переяславом-Хмельницьким Київської області та  Маріуполем Донецької області про партнерські стосунки та співпрацю.
  3. Керівникам виконавчих органів, комунальних підприємств, закладів та установ Переяслав-Хмельницької міської ради при плануванні своєї діяльності враховувати напрямки співпраці з територіальною громадою м. Маріуполя Донецької області.
  4. Керівникам підприємств, установ та організацій, закладів культури, освіти, науки, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту міста Переяслава-Хмельницького рекомендувати враховувати у своїй діяльності напрямки співпраці з територіальною громадою м. Маріуполя Донецької області.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, контролю за виконанням рішень Ради, співпраці з органами самоорганізації населення, законності та правопорядку, запобігання і протидії корупції, охорони прав та законних інтересів громадян.

Міський голова                                 Т.В. Костін

№ 132-33-VII

 

Додати коментар