Звернення міського самоврядування до громади з нагоди Дня довкілля

Шановні переяславці!

В останні десятиліття особливо актуального значення набуває питання охорони довкілля. Активний розвиток науково-технічного прогресу і, як наслідок, – дедалі більше руйнівного впливу на природне середовище, а відтак і негативний вплив на здоров’я та якість життя людини.

Чисте довкілля – запорука здоров’я наступних поколінь. Збереження та ощадливе використання природних ресурсів – важлива умова їхнього добробуту. Тому потрібно навчитися розглядати природу не як безкінечний ресурс, а як безцінний дарунок людству, котрий вимагає дбайливого ставлення.

День довкілля – це нагода кожному продемонструвати громадянську позицію, небайдужість до стану навколишнього середовища, зрештою, повагу та любов до рідної країни. Хорошою нагодою показати рівень своєї екологічної свідомість є участь у Всеукраїнській акції «За чисте довкілля». В цей день кожен може зробити внесок у покращення навколишнього середовища: прибрати у дворі свого будинку чи посадити дерево.

Впевнені, тільки спільними зусиллями зможемо зберегти красу та неповторність рідного Переяслава, який в цьому році відзначає 1110-ту річницю першої згадки в літописі. Віримо, що переяславці не залишаться осторонь, не будуть байдужими, приєднаються та візьмуть участь у заходах, спрямованих на поліпшення благоустрою та озеленення території свого міста.

Переяслав-Хмельницька міська рада,
виконавчий комітет
Міський голова Т.В.Костін

Додати коментар