Запрошуємо до участі у ХХІХ щорічних вітрильних перегонах «Кубок Переяслава 2020»!

Запрошуємо до участі у ХХІХ щорічних вітрильних перегонах «Кубок Переяслава 2020» 31липня – 2 серпня, місто Переяслав, Київська область. Запрошуємо екіпажі вітрильників, членів їхніх родин, небайдужих яхтсменів завітати до нас у Переяслав. Щороку Кубок збирає широку плеяду своїх старих друзів та гостинно запрошує до товариства нових. Географія учасників змагань розширюється. Ми гарантуємо тобі цікаву, складну гонку, круті емоції, карколомні краєвиди, історичні місця, спілкування у колі вітрильного братерства!
– На час змагань ваша група підтримки (родина, друзі) може відвідати музейний комплекс НІЕЗ «Переяслав», що налічує 24 музеї і є найкращим музейним комплексом простонеба в Україні!
– Жити можна на території Переяславського яхт-клубу у наметовому містечку чи орендувати номер у готельному комплексі неподалік.
– Для екіпажів яхт, що прибули з ознайомчим візитом та не беруть участь у змаганнях – окрема екскурсійна програма.
– Якщо Ви представляєте яхт-клуб, спортивне громадське об’єднання, екіпаж вітрильника – ми завжди відкриті для співпраці у справі популяризації та розвитку вітрильного спорту та змістовного, цікавого відпочинку.
Довідки за телефонами:
097 811 10 27 – Горбаченко Григорій Володимирович
063 828 18 89 – Косьмина Андрій Сергійович
Або https://m.facebook.com/phcryacl/
Координати: 50.045652, 31.490376

Завантажити регламент перегонів_Кубок Переяслава 2020

Додати коментар