У період карантину з 12 березня по 3 квітня 2020р. у закладах середньої освіти міста організовано освітній процес за дистанційною формою навчання

У  період карантину з 12 березня по 3 квітня 2020р. у закладах середньої  освіти міста організовано освітній процес за дистанційною формою навчання відповідно до освітніх програм закладів.

Заклади освіти обирають модель організації дистанційного навчання  відповідно до власних матеріально-технічних можливостей, використовуючи:

  • вебсайт закладу;
  • електронну пошту, соціальні  мережі, блоги педагога;
  • інструменти цифрового навчання (https://miyklas.com.ua/,   www.edmodo.com);
  • Google-сервіси (Classroom);
  • cистеми дистанційного навчання A-Tutor, e-Front, Moodle тощо.
  • педагогічним працівникам та здобувачам освіти будуть запропоновані тематичні вебінари (див. https://www.kristti.com.ua/uvaga/).

Для організації навчання рекомендуємо програмне та навчально-методичне забезпечення, розміщене на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України (доступно за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/osvita/zagalna-serednya-osvita/navchalni-programi), електронні підручники (https://mon.gov.ua/ua/osvita/zagalna-serednya-osvita/pidruchniki/elektronni-pidruchniki), електронну бібліотеку департаменту освіти і науки (https://books.kyiv-oblosvita.gov.ua/), бібліотеки закладів освіти, а також  освітній портал КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» (https://www.kristti.com.ua/uvaga/)

Додати коментар