Відбулася щотижнева апаратна нарада

2 березня в залі засідань Переяславської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, яку провів міський голова Тарас Костін. На початку наради він привітав іменинників, які святкували свої дні народження на минулому тижні. Також міський голова ознайомив учасників наради з основними важливими подіями з життя міста, які відбулися на минулому тижні та заслухав звіти керівників підприємств та структурних підрозділів ради та виконкому.

Міський голова дав доручення:

  • начальнику відділу освіти Петру Ярмоленку запровадити у всіх загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах міста кращі екологічні практики, які опрацювала ЗОШ №3;
  • начальнику відділу інформації та комп’ютерного забезпечення Олександру Стригуну розмістити на офіційному сайті міської ради повідомлення про необхідність посильної допомоги з боку підприємців міста з питань придбання та доставки саджанців дерев і кущів для висадження у парках і скверах міста; підготувати оголошення про громадське обговорення питань: виключення трьох пам’ятників з переліку охоронюваної культурної спадщини, ініціативи міського голови щодо створення пішохідної зони в центрі міста та впровадження нових автобусних маршрутів;
  • керуючій справами міськвиконкому Ользі Гребенщиковій визначити дату, місце та оголосити громадське обговорення питань: виключення трьох пам’ятників з переліку охоронюваної культурної спадщини, ініціативи міського голови щодо створення пішохідної зони в центрі міста та впровадження нових автобусних маршрутів.

22 лютого активісти громадської організації «У добрі руки» разом із працівниками ВУКГ ,центру зв‘язку та управління ДСНС України, цеху “Благоустрій” ,міським головою Тарасом Костіним та небайдужими жителями нашого міста провели суботник по розчистці приміщення, наданого родиною переяславців під постійний притулок для собак. Основним завданням суботника було  винесення з внутрішнього периметру приміщення мотлоху та його подальшого вивезення; наведення чистоти, що дасть змогу при настанні сприятливих погодних умов почати будувати вольєри для безпритульних тварин.

25 лютого 2020 року освітяни міста Переяслава стали учасниками екологічного семінару-тренінгу з теми «Сучасні аспекти формування екологічної компетентності школярів», який відбувся на базі Переяславської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3. Захід майстерно провела кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник лабораторії позашкільної освіти Інституту проблем виховання НАПН України Пруцакова Ольга Леонідівна.

26 лютого відбулося 4 позачергове засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке провів міський голова Тарас Костін. Присутні розглянули запропоновані питання порядку денного засідання та прийняли по них відповідні рішення.

26 лютого в залі засідань Переяславської міської ради міський голова Тарас Костін провів засідання круглого столу «Місто мрій», присвячене реалізації плану централізованого висадження зелених насаджень на території міста Переяслава. Учасники заходу поставили собі за мету скласти міський план зелених насаджень та провести заходи з його реалізації, залучити широкі верстви населення до реалізації громадських ініціатив, посилити просвітницьку роботу та активізувати еко рух у Переяславі, провести аудит зелених насаджень та створити можливості для їх обліку та догляду.

27 лютого в прес-центрі державного професійно-технічного навчального закладу «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти» відбулася презентація проекту «Київщина кулінарна: традиції та сучасність». У заході взяли участь 18 делегацій з навчальних закладів профтехосвіти області, до яких ввійшли учні – кондитери та їхні наставники. 

Мережа автозаправних станцій АЗС “КЛО” 28 лютого 2020 року ввела в експлуатацію оновлений та повністю реконструйований автозаправний комплекс, який розташовано по вулиці Шкільній,51 у місті Переяславі. У традиційному для KLO прагненні забезпечити комфорт і зекономити час відвідувачів, новий комплекс запропонує не лише заправити автомобіль пальним, а й поповнити запас необхідного у дорозі, перекусити та випити кави. 

28 лютого голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов здійснив робочу поїздку до Переяслав-Хмельницького району. У рамках поїздки відбулась нарада з колективом районної державної адміністрації та активом Переяславщини. У ході наради очільник Київщини представив новопризначеного голову Переяслав-Хмельницької РДА Дяченка Сергія Михайловича, призначеного розпорядженням Президента України від 25 лютого 2020 року №142/2020-рп. Нового очільника РДА обрали на посаду завдяки прозорій системі програми LIFT.

По закінченні апаратної наради міський голова провів нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар