У місті офіційно відкрили автозаправний комплекс АЗС “КЛО” (фоторепортаж)

Мережа автозаправних станцій АЗС “КЛО” 28 лютого 2020 року ввела в експлуатацію оновлений та повністю реконструйований  автозаправний комплекс, який розташовано по вулиці Шкільній,51 у місті Переяславі .

На офіційному відкритті із вітальним словам виступив директор департаменту роздрібних продаж компанії АЗС “КЛО” Юрій Гайовий, який привітав присутніх із відкриттям ще одного комплексу у нашому місті. У традиційному для KLO прагненні забезпечити комфорт і зекономити час відвідувачів, новий комплекс запропонує не лише заправити автомобіль пальним, а й поповнити запас необхідного у дорозі, перекусити та випити кави. 

До присутніх містян та гостів міста з вітальним словом звернувся міський голова Переяслава Тарас КОСТІН. Він подякував керівництву мережі “КЛО” за багаторічну співпрацю, розбудову інфраструктури міста. В знак тривалої співпраці Тарас Вікторович відзначив подяками та сувенірними подарунками співзасновника, комерційного директора компанії АЗС “КЛО” В’ячеслава Стешенка та директора департаменту з безпеки компанії АЗС “КЛО” Миколу Клещенка.

На відкритті було безліч подарунків, зокрема першим п`яти автомобілям, які заїхали на заправку було подаровано по 20 літрів палива, яке обрали самі ж власники машин, також в інших конкурсах розіграли понад 500 літрів палива та інші цінні подарунки.

Чудову та радісну атмосферу присутнім дарував народний аматорський вокальний ансамбль “Весняний подих”.

Довідка.  Столична мережа автозаправних комплексів KLO була заснована у 1995 році .. На сьогодні мережа налічує 60 АЗК із власними ресторанами, магазинами, кафе, мийками у Києві, Київській, Житомирській і Чернігівській областях. Компанія є лідером серед операторів паливного ринку в галузі розвитку альтернативних джерел енергії. KLO активно підтримує громадські організації у питаннях навколишнього середовища, розвитку спорту, волонтерських програм.

 

 

 

Додати коментар