Державна прикордонна служба України запрошує  громадян на військову службу за контрактом

 

20 лютого 2020 року у Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбулася презентація  Державної прикордонної служби України для безробітних та шукачів роботи.

Заступник начальника відділу з персоналу Світлана Литвиненко та старший інспектор прикордонної служби Тетяна Трачук розповіли, що триває набір претендентів на військову службу за контрактом громадян України віком від 18 років на посади осіб рядового, сержантського та офіцерського складу. Під час презентації ознайомила присутніх зі специфікою роботи, особливостями прийому на службу, перевагами, соціальними гарантіями та можливостями отримати освіту.

Учасники заходу цікавились умовами праці та розміром грошового забезпечення, знаннями та навичками, які необхідні для служби у Державній прикордонній службі України, деталями прийому на службу. 

 

Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Шевченка, 23, м. Переяслав, каб.14,11 телефони для довідок (04567)51682, (04567)51754

Додати коментар