Переяслав з робочим візитом відвідали технічні експерти Німецького енергетичного агентства ГмбХ (dena)

19 лютого 2020 року місто Переяслав з робочим візитом відвідали технічні експерти  Німецького енергетичного агентства ГмбХ (dena), в  складі Ліни Ужшилайтіте-Шульте, Штефана Ширмера та Майке фон Краузе-Кон, в рамках реалізації проекту «Україна: комунальний теплоенергетичний поворот».

Метою проекту є підтримка нашого міста у впровадженні системи енергетичного менеджменту та захисту клімату на комунальному рівні, а також його супровід на початкових етапах.

У залі засідань міської ради відбулася презентація проекту «Україна: модернізація 

міського комунального теплопостачання». У залі цього дня відбувся жвавий діалог керівників комунальних підприємств та німецьких експертів проекту.

По закінченні зустрічі відбулися виїзди експертів на місця, з метою вивчення стану будівель. 

Німецьких спеціалістів цікавили абсолютно всі питання, що стосуються впровадження енергоменеджменту та енергозбереження в закладах комунальної власності міста. Був проведений аналіз поточного стану: Народного центру культури «Зустріч», ЗОШ №3, ЗОШ №7, ЗОШ №4, ЗОШ №2, ДНЗ «Сонечко».

Після вивчення та опрацювання всієї наданої інформації представники Німецького енергетичного агентства нададуть висновки і рекомендації щодо модернізації приміщень.

Додати коментар