Весна подарувала Жінці свято!

6 березня 2019 року, напередодні Міжнародного жіночого дня, учасники проекту «Служба медико-соціальної  допомоги на дому, організація зустрічей та дозвілля жертв націонал-соціалізму у Переяславі-Хмельницькому» зібралися на зустріч у клубі «Пам’ять серця». Її відкрила і провела керівник проекту Анелія Ковальська. Це була перша весняна зустріч, яка стала посвятою жіноцтву. Тепло зустрічали  її учасники  заступника міського голови Валентину Губенко, яка завітала до них зі святковими вітаннями. «Жінка завжди була окрасою на землі. Красивою вона залишається  завжди: і в юності і в «золоті» літа. Жінка красива працею, красива своєю родиною і своїм щастям. То ж я бажаю вам, шановні жінки, міцного здоров’я, нескінченного щастя, благополуччя в родинах»,- сказала  вона на завершення.

Тепло і щиро вітали  жінок на святі  чоловіки, учасники проекту. Головну роль у вітальному дійстві зіграв Василь Потупа. Після кожного номера йому в дарунок звучали  оплески.

До святкових вітань  також приєдналася   вітальна група ЗОШ І-ІІІ ст. №1 у складі  Соломії Радевич та Діани Крикун. За свої виступи юні солістки отримали щиру подяку.

Святкова зустріч у клубі «Пам’ять серця»  з нагоди 8 Березня відбулася у рамках  проекту  «Служба медико-соціальної допомоги на дому, організація зустрічей та дозвілля жертв націонал-соціалізму у Переяславі-Хмельницькому».  Проект фінансується Німецьким фондом «Пам’ять, відповідальність і майбутнє».

 

 

Додати коментар