Міський голова представив звіт про роботу виконкому та ради у 2019 році для жителів мікрорайону Підварки

4 лютого відповідно до норм Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» в рамках проведення щорічних звітів міського голови перед жителями міста  в приміщенні загальноосвітньої школи №4 мікрорайону Підварки відбувся черговий звіт міського голови Тараса Костіна про роботу виконкому у 2019 році. У заході взяли участь депутати міської ради, зокрема ті, які працюють на даному окрузі, заступник міського голови Валентина Губенко, секретар ради Петро Бочарін, керуюча справами Ольга Гребенщикова, керівники управлінь, відділів, служб виконавчого комітету та міської ради, керівники установ, організацій та підприємств міста, представники громадських організацій, активісти, жителі мікрорайону. Після перегляду відеозвіту міського голови було вирішено перейти до його обговорення та відкритого спілкування у формі “запитання – відповідь”. У своїх зверненнях жителі мікрорайону дякували міському голові за плідну наполегливу роботу та її задовільні результати у 2019 році та навіть аплодували, що безперечно є найвищою оцінкою діяльності міської ради та виконавчого комітету та надихає на майбутню послідовну цілеспрямовану роботу на благо рідного міста та його жителів.

Основні проблеми, які озвучували в своїх усних зверненнях учасники зустрічі: незадовільний стан каналізаційної мережі та проблеми її обслуговування, проблема благоустрою окремих домоволодінь та інших споруд, які знаходяться у аварійному стані, розрахунки за спожитий газ та окремі платіжні повідомлення за його транспортування, благоустрій територій загального користування та приватних земельних ділянок, потреба будівництва об’їзної дороги для великовагового транспорту, незадовільний стан деяких вулиць мікрорайону, які потребують висипки. Перед учасниками зібрання також виступив депутат міської ради директор ЗОШ №4 Анатолій Чуян, який обраний на даному окрузі. Він також у своєму виступі спинився на проблемах, які вдалося спільними зусиллями вирішити у 2019 році та звернув увагу на завдання, які треба виконати у майбутньому. Одним з таких важливих завдань є потреба у облаштуванні тротуару по вулиці Новокиївське шосе.

Всі звернення громадян були детально занотовані у протоколі засідання та будуть розглянуті найближчим часом. Щодо частини звернень міський голова дав відповідні доручення керівникам прямо під час зібрання. У заході взяло участь близько 100 осіб.

Сьогодні, 5 лютого, відбудеться звіт міського голови на відкритих зустрічах з громадянами міста у мікрорайоні Лагері у приміщенні ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький ЦПТО», вул.. Можайська, буд. 4. Початок о 16.00.

Додати коментар