Компанія «Новітнє обладнання» здійснює моніторинг та аналіз інформації, що знаходиться в соціальних медіа

Моніторинг соціально-політичної ситуації завжди є непростим і важливим завданням для міської влади. Навіть володіючи широким спектром джерел інформації, а саме: даними правоохоронних органів, комунальних господарств, експертних висновків та багатьма іншими, не завжди вдається зробити правильну оцінку поточної ситуації і як наслідок, відповідно на неї реагувати. Абсолютно значущим фактором для таких оцінок -є громадська думка, яку формують люди з активною життєвою позицією і яка в значній мірі впливає, як на окрему особу, так і спільноту в цілому. Тільки всесторонній аналіз інформаційного потоку з максимальної кількості офіційних і неофіційних джерел є вирішальним при досягненні оптимально-позитивного результату.
Компанія «Новітнє обладнання» здійснює моніторинг та аналіз інформації, що знаходиться в соціальних медіа, з використанням інноваційного високотехнологічного рішення (ТМ «Inlimited»), яка розміщується мешканцями міста на своїх сторінках в соціальних мережах, блогах, форумах, опублікована в Інтернет-ЗМІ.
Дане рішення дозволить аналізувати і прогнозувати соціально-політичну обстановку в місті, як шляхом проведення разових досліджень на певну тематику, так і шляхом інтерактивного тотального моніторингу інформації в соціальних медіа міста Переяслав-Хмельницький.
Ми пропонуємо:
> виявлення, аналіз інформації за певними тематиками і реакцію на них;
> визначення проблемних питань міста і активність їх обговорення;
> вивчення лідерів думок та їх позиції;
> виявлення «чорного PR» і знаходження його джерела;
> визначення першочергових кризових ситуацій, соціальних явищ. Рішення Inlimited з моніторингу соціальних медіа реалізовано на сертифікованій платформі IDOL, визнаної світовим лідером передового інтелектуального програмного забезпечення в сфері пошуку та аналізу інформації (за оцінками Gartner), компанії Hewlett Packard Enterprise.
Унікальні пошукові та лінгвістичні функції системи IDOL HPE успішно використовуються в Міністерстві Безпеки Великобританії, Департаменті національної безпеки СІЛА, Уряді Італії, Департаменті поліції Торонто, ВВС та з багатьох інших державних структурах і комерційних організаціях.
Кожен наш проект – індивідуальне рішення, реалізоване під конкретні завдання клієнта.

Inlimited

Сайт Inlimited®

Додати коментар