Відбулася щотижнева апаратна нарада

13 січня в залі засідань Переяславської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, яку провів  міський голова Тарас Костін. Він привітав іменинників, які святкували свої дні народження на минулому тижні. На жаль, минулий тиждень був ознаменований і трагічними подіями. В Тегерані (Іран) 8 січня незабаром після зльоту розбився літак Boeing 737 Міжнародних авіаліній України.  Внаслідок катастрофи загинуло 176 людей, серед них 11 українців – із них –  три пілоти та шість бортпровідників. Серед них був житель нашого міста Денис Лихно (1995 р.н.).

У 2015 році Переяслав втратив ще одного солдата: в передмісті Луганщини 9 січня загинув 34-річний переяславець Роман Гриценко. Присутні учасники наради вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Також міський голова ознайомив учасників наради з основними важливими подіями з життя міста, які відбулися на минулому тижні та заслухав звіти керівників підприємств та структурних підрозділів ради та виконкому.

Першою, у нашому місті, у новому 2020 році з’явилася на світ дівчинка. Лікарі-акушери пологового відділення ЦРЛ прийняли на світ маленьку переяславку Софійку. Крихітка є другою дитиною у родині Інни та Олександра Шинкарів.  Міський голова та представники соцслужб міста вітали молоду матусю квітами і подарунками. Їй було вручено і перший офіційний документ новонародженої Софії Шинкар – свідоцтво про народження.

8 січня в залі засідань міської ради міський голова Тарас Костін провів засідання робочої групи з питань розвитку туристичної галузі в місті Переяславі. Учасники засідання розглянули пропозиції щодо розвитку туризму у місті та районі, запропоновані керівником громадської ініціативи «Корінь нації» Миколою Богатирем та прийняли рішення за результатами їх розгляду. Міський голова дав доручення відповідним підрозділам та посадовцям, які стосувалися вивчення конкретних питань та втілення в життя накресленого плану дій. Чергове засідання робочої групи заплановано провести 15 січня.

9 січня міський голова міста Переяслава Тарас Костін провів ІІ пленарне засідання чергової 78 сесії Переяславської міської ради сьомого скликання. У роботі сесії взяли участь 22 депутати міської ради з 34.

10 січня в приміщенні будинку-музею «Заповіту» Т. Г. Шевченка» міста Переяслава було презентовано персональну виставку творчих робіт “Петриківські дивотвори Марини Саркісян”. Художницю запросили працівники НІЕЗ «Переяслав», які і допомогли організувати експозицію.  

По закінченні апаратної наради міський голова провів засідання оргкомітету з питань святкування Водохреща Господнього та нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар