Відбулася щотижнева апаратна нарада

16 грудня в залі засідань Переяславської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому. 

Міський голова Тарас Костін повідомив присутніх про те, що з приводу ситуації із ялинками, які були спиляні на приватній території швейної фабрики ТОВ “НУС” відбудеться зустріч із власниками Товариства щодо обговорення благоустрою місця, де було спиляно зелені насадження, із залученням фахівців та врахуванням пропозицій жителів міста. Міський голова розповів присутнім про свою робочу поїздку в Китай та продемонстрував фотосвітлини і короткі відео про інфраструктуру, благоустрій та особливості культури китайських країн. Також презентував загальну фотосвітлину учасників саміту “Шовковий шлях-2019” та подарований шарф, які будуть передані у музей ради. 

Заступник міського голови Валентина Губенко анонсувала відкриття 19 грудня о 17.00 головної ялинки міста. Секретар міської ради Петро Бочарін повідомив про чергове засідання 78 сесії та ІІІ пленарне 75-ї. Керуюча справами виконкому Ольга Гребенщикова оголосила, що 24 грудня відбудеться чергове засідання виконкому, тож усі проекти рішень мають бути подані у загальний відділ до 19 грудня.

По закінченні апаратної наради  міський голова Тарас Костін провів нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар