Відбулася щотижнева апаратна нарада

9 грудня в залі засідань Переяславської міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, яку провела заступник міського голови Валентина Губенко. Вона привітала іменинників, які святкували свої дні народження на минулому тижні.

Валентина Губенко ознайомила учасників наради з основними важливими подіями з життя міста, які відбулися на минулому тижні та заслухала звіти керівників підприємств та структурних підрозділів ради та виконкому.

30 листопада на сцені районного будинку культури проходив фестиваль народної творчості «Лине пісня із народних джерел». Фестиваль покликаний активізувати діяльність аматорських художніх колективів по збереженню та пропаганді традицій української культури. Головне завдання та мета фестивалю – збереження і популяризація мистецьких надбань Переяслава, активізація діяльності та підтримка постійно діючих аматорських художніх колективів, залучення до їх складу талановитих особистостей, молоді.

3 грудня місто Переяслав стало побратимом Ірпеня, керівники міст підписали угоду про співпрацю. Дружні відносини між Ірпенем та Переяславом були підтверджені документально – мер Переслава Тарас Костін та перший заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин підписали угоду про співробітництво і партнерство. Як зазначив Тарас Костін, між містами вже тривалий час підтримуються дружні стосунки на рівні управлінської команди, а зараз ця співпраця була затверджена на офіційному рівні. 

3 грудня в Україні та в світі відзначається міжнародний день людей з інвалідністю, на долю яких випали нелегкі життєві випробування. Цей день має за мету привернути увагу суспільства до проблем людей з особливими потребами, захистити їхні права та гідність. У актовій залі стаціонарного відділення Переяславського центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю.  В урочистостях взяли участь: заступник міського голови Валентина Губенко, начальник управління соціального захисту населення Микола Гуща, персонал та жителі центру соціального захисту, гості закладу.

3 грудня в залі засідань Переяславської міської ради відбувся інформаційний семінар-тренінг по проекту ЄС/ПРООН «ОСББ для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES) за участю ініціативних жителів багатоквартирних будинків м. Переяслава.

5 грудня  відбулося позачергове 27 засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке провів міський голова Тарас Костін. Присутні розглянули запропоноване питання порядку денного засідання, а саме: Про затвердження проектно-кошторисної документації по будівництву заїзної кишені по вул. Героїв Дніпра між в’їздом до ЦРЛ та вул. Б. Хмельницького.

4 грудня в концертному залі народного центру культури «Зустріч» відбувся гала-концерт і нагородження переможців 15-го міського конкурсу творчої спадщини Т.Г.Шевченка «Переяславська осінь Кобзаря» . Протягом конкурсних днів 104 талановитих учасники зареєструвалися та показували свою майстерність у багатьох жанрах. Нещодавно в актовому залі Переяславської дитячої музичної школи імені Павла Синиці відбувся трьохгодинний концерт, який пройшов на одному диханні. Кращі з кращих взяли участь у заключному гала – концерті. 

5 грудня міський голова міста Переяслава-Хмельницького Тарас Костін провів ІІ пленарне засідання чергової 75 сесії  Переяславської міської ради сьомого скликання. У роботі взяли участь 20 депутатів міської ради з 34. Присутні народні обранці розглянули декілька питань порядку денного та прийняли по них відповідні рішення. Через відсутність кворуму депутати не встигли завершити розгляд п питань з порядку денного.

5 грудня у ліцеї-інтернаті «ПАТРІОТ»  пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня волонтера. З нагоди свята  до ліцею завітали заступник міського голови Валентина Губенко, заступник командира «Міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів»  Національної гвардії України Максим Барилко, заступники командирів військових частин в/ч А3085 та  в/ч А 2399, директор Українського державного медико-соціального центру ветеранів війни, заслужений лікар України Юрій Гріненко, громадська діячка Наталія Татарчук, священник Української православної церкви о. Іоан, волонтери, військовослужбовці. 

По закінченні апаратної наради  заступник міського голови провела нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар