Мульти-Fest відбувся в БХТДЮМ

«Кожен хлопчик, має хоч раз в житті перетворитися на сміливого пірата, відважного лицаря чи казкового принца, а кожна дівчинка-красуня, має побувати прекрасною принцесою, казковою феєю, милим янголятком» – саме так подумали в Переяславському будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді та організували неймовірний, казковий бал-маскарад «Мульти-Fest».
28 листопада 2019 року, зала БХТДЮМ перетворилася на справжню казкову феєрію, адже її заповнили герої казок, мультфільмів та фільмів. Серед всіх присутніх можна було побачити милих принцес, кокетливих фей, неймовірних тваринок, сильних принців та веселих піратів, а ще багато фантастичний та незвичайних героїв. Розважали всіх гостей героїні казок та мультиків – Снігова Королева (Анна Сахно) , Гретель (Марія Маркович) та Міні Маус (Анна Наконечна). Всі діти активно приймали участь в різноманітних іграх та конкурсах, відгадували загадки, перевіряли себе на спритність, а також танцювали з веселим ведмедиком Чарлі та жителями підводного царства – акулами.
Приємно відзначити, що батьки старанно готували образи своїх дітей, саме тому і свято стало справжнім маскарадом і повернуло присутніх у казку. Хочеться подякувати всім, хто відвідав наш бал-маскарад, та сказати, що це ще не кінець, адже попереду ще багато неймовірних подій та пригод разом із творчим колективом БХТДЮМ.

Додати коментар