Відбулася щотижнева апаратна нарада

2 грудня в залі засідань Переяславської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому. На початку наради міський голова Тарас Костін та начальник відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я  Валерій Мільгевський нагородили грамотами та медалями призерів турніру з тенісу серед працівників міської ради, – представників жіночої та чоловічої команди. Також були нагороджені кращі працівники міської ради з нагоди відзначення дня місцевого самоврядування.

Міський голова Тарас Костін ознайомив учасників наради з основними важливими подіями з життя міста, які відбулися на минулому тижні.

Міський голова дав доручення:

  • заступнику міського голови Наталії Устич постійно тримати на контролі роботу центру розвитку підприємництва щодо проведення інформаційних заходів з підприємцями та жителями міста;
  • заступнику міського голови Наталії Устич продовжити роботу у напрямку формування стратегії розвитку міста;

       – заступнику міського голови Наталії Устич та начальнику відділу капітального будівництва та житлово-комунального господарства Тарасу Спасику вжити заходів для визначення потреби у фінансуванні місцевого відділення екстреної медичної допомоги.

25 листопада 2019 року міський голова Тарас Костін та його заступник Наталія Устич зустрілися з представниками Німецького енергетичного агентства (dena) . Агенство dena є експертним центром Федерального уряду Німеччини з питань енергоефективності, відновлюваних джерел енергії та інтелігентних енергетичних систем. Dena робить значний внесок в досягнення енергетичних та кліматичних цілей шляхом розробки та впровадження відповідних рішень на національному та міжнародному рівнях. У ході робочої зустрічі проведені попередні консультації з приводу організації стартового семінару, який заплановано провести 17 грудня 2019 року у місті Києві.

 26 листопада  відбулося чергове 26 засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке провів міський голова Тарас Костін. Присутні    розглянули запропоновані питання порядку денного засідання. З усіх розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.

28 листопада міський голова Тарас Костін провів І пленарне засідання чергової 75 сесії Переяславської  міської ради сьомого скликання. У роботі взяли    участь 26 депутатів міської ради з 34. Депутати розглянули частину питань порядку денного та прийняли по них відповідні рішення.

29 листопада у залі засідань міської ради відбулася робоча нарада щодо питання підтримки розвитку засобів масової інформації та інформування населення міста на наступний рік. Метою та шляхами досягнення якої є забезпечення умов для реалізації конституційних прав громадян на свободу слова, вільний доступ до інформації, підвищення ролі ЗМІ у висвітленні діяльності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, створення сприятливих умов для розвитку інформаційної сфери, реалізації державної інформаційної політики, найбільш повного забезпечення населення міста різноплановою, соціально важливою інформацією. Колегіальним рішенням, після детального обговорення суті питання, стало рішення розробити загальноміську Програму підтримки розвитку засобів масової інформації та інформування населення міста і подати її на розгляд депутатів міської ради.

По закінченні апаратної наради  міський голова Тарас Костін провів нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар