Переяславська молодь змагалась «PROFI-KVESTІ»

13 листопада 2019 року відбувся масовий захід «PROFI-KVEST», організаторами якого були відділ молоді та спорту Переяслав – Хмельницької міської ради, Наукове товариство університету студентів, абітурієнтів, докторантів і молодих вчених (ДВНЗ “Переяслав-Хмельницького ДПУ імені Григорія Сковороди”) та Переяслав – Хмельницька міськрайонна філія КОЦЗ.

Мета заходу –популяризація профорієнтаційної роботи з молоддю  в нашому місті.

В профорієнтаційному квесті взяли участь три команди: збірна шкіл «Абітура», збірна студентів «Профі» та учні «Переяслав – Хмельницького ліцей – інтернату «Патріот» команда «Патріоти», кожна команда мала свого капітана та девіз.

Свій старт гра почала з центру зайнятості, де з привітальним словом до молоді звернулась директор Любов Красова, яка зазначила, що майбутні випускники зараз стоять на порозі важливого вибору у своєму життя – вибору професії, і у цьому їм завжди готова допомогти служба зайнятості.

«Квест» мав змагальний компонент, проходячи кожне із завдань, команда учасниця повинна була першою дійти до фінішу, пам’ятника Григорія Сковороди, який знаходиться на території ДВНЗ “Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди”.

За підсумками квесту за активну участь у заході, оптимізм, волю до перемоги та розуміння важливості свідомого вибору професійного майбутнього були нагороджені дипломами: І ступеню – команда «Абітура», ІІ ступеню – команда «Патріот», ІІІ  ступеню – команда «Профі» та солодкими подарунками.

 

Додати коментар