Макс Кідрук і презентація його роману «Доки світло не згасне назавжди»

12 листопада ліцеїсти відвідали презентацію романа Макса Кідрука «Доки світло не згасне назавжди», яка відбулась о 12:00 у конференц-залі імені Василя Сухомлинського ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Григорія Сковороди» . Зазначимо. що до цього роману розроблений спеціальний мобільний додаток.

Довідково: «Про роман: За словами автора, «Доки світло не згасне назавжди» – це суміш драматичної історії та фантастики. Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Інді навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини.  Щоправда Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим. Мобільний додаток: Найбільш ефектною частиною додатку буде інтерактивна обкладинка, але найважливішою – додаткові тексти або відгалуження основного сюжету, які описуватимуть другопланових героїв, розкриватимуть невидимі зв’язки, показуватимуть той чи той епізод з абсолютно несподіваного боку. Що це дає? Для читача – глибину, для автора – можливість створити об’ємну історію з купою взаємопов’язаних деталей, складність і продуманість яких обмежується лише його уявою.»

Ліцеїсти вже вдруге стали учасниками зустрічі із сучасним українським письменником, яка вже вдруге відбувається у стінах Переяславського університету у форматі постійно діючого партнерського проекту «Відкритий університет».

Джерело

Додати коментар