Відбулася щотижнева апаратна нарада

28 жовтня міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та підсумував події, що відбулися в Переяславі.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять гідного сина своєї Батьківщини, покійного Ярослава Потапенка, якому цього дня мало б виповнитися 44.

Тарас Вікторович повідомив, що відсьогодні у місті розпочався опалювальний сезон і дав доручення профільним службам відслідкувати увесь процес запуску, щоб уникнути непередбачуваних ситуацій.

Міський голова дав доручення:

  • Заступнику міського голови Наталії Устич – продовжити роботу над розробкою проектів для участі у грантових програмах і доповісти з цього питання.
  • Заступнику міського голови Валентині Губенко розробити «дорожню» карту по питанню реалізації у місті реформи у галузі охорони здоров’я.
  • Керуючій справами виконкому Ользі Гребенщиковій проаналізувати стан доручень міського голови і доповісти з цього приводу.
  • Інспекторам із благоустрою активніше проводити роботу із жителями міста, які спалюють листя та рослинні рештки, здійснювати заходи спільно із працівниками поліції, а в разі потреби застосовувати засоби адміністративного впливу, відповідно до чинного законодавства.
  • Начальнику цеху «Благоустрій» Миколі Дорошенку виготовити інформаційні листівки про шкоду нанесену екології і здоров’ю людей під час спалювання листя та інформацію про поводження з безпритульними тваринами.

Міський голова повідомив, що 29 жовтня відбудеться чергове засідання виконавчого комітету, а 31 – сесії міської ради.

 

Додати коментар