Переяславські ветерани стали п’ятими серед п’ятнадцяти футбольних команд

Із 14 по 20 жовтня відбулися фінальні змагання на кубок ВФСТ «Колос» з футзалу серед ветеранів вікової категорії 55 років та старших. Традиційно ці змагання приймає закарпатське місто Берегове.

Учетверте в них взяла участь команда нашого району (капітан Володимир Михайловський). Поїздку організували начальник відділу молоді та спорту РДА Юрій Бурдонос та голова МСОК «Колос» Микола Середа – повідомляється на сайті Переяслав.City.

Під час одного з матчівПід час одного з матчів

15 команд з різних регіонів України (наша представляла Київщину) були розбиті на 5 груп. У першій зустрічі переяславці перемогли представників Чернігівщини 2:0, другий матч – проти команди із Запорізької області – завершили з рахунком 3:1. Завершивши ігри в групі лідером, наші земляки у наступному поєдинку проти представників Вінниччини у рівній боротьбі, на жаль, поступилися – 0:1. У четвертому матчі зіграли 1:1 з тернопільчанами і зайняли п’яте місце в турнірі.

Команда висловлює вдячність райдержадміністрації, СГ «Альта», ФГ «Волошка», ФГ «Колосок», ВКФ «Укрпромпостач», кав’ярні «Еклер», ТОВ «Переяслав-Молпродукт», підприємцям Віталію Радевичу та В’ячеславу Саулку за сприяння поїздці.

Додати коментар