Міні-ярмарок вакансій– як ефективний крок до працевлаштування

23 жовтня 2019 року у Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії КОЦЗ за участі міжнародної компанії ДП «ФМ Ложістік Дніпро», був проведений міні-ярмарок вакансій для безробітних та шукачів роботи. «ФМ Ложістік» один із провідних логістичних операторів Європи та Азії, який здійснює управління глобальною мережею поставок за допомогою власних високотехнологічних платформ та ресурсів. На сьогоднішній день компанія є однією із провідних постачальників логістичних послуг на міжнародному рівні.

Захід мав на меті ознайомити присутніх громадян, які проживають на території міста Переяслава-Хмельницького та Переяслава-Хмельницького району з актуальними вакансіями, які потребують укомплектування, а саме: вантажник, контролер-приймальник та оператор комп’ютерного набору.

Спеціаліст по роботі з персоналом ДП «ФМ Ложістік Дніпро» Анастасія Галич, вичерпно презентувала присутнім умови праці, режим роботи, специфіку виконання робіт, рівень заробітних плат, та соціальний пакет, що існує на підприємстві. Захід пройшов плідно та інформативно, безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили. По завершенню усім зацікавленим особам запропонували заповнити анкету роботодавця та поспілкуватись особисто. Як результат зустрічі пошукачі роботи заповнили анкети.

 

Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав – Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Шевченка, 23м. Переяслав-Хмельницький, каб. № 14,11 телефони для довідок (04567)5-16-82, (04567)5-1754

Додати коментар