Відбулося засідання координаційної ради з питань молодіжної політики

18 жовтня, відбулось засідання координаційної ради з питань молодіжної політики при виконавчому комітеті Переяслав-Хмельницької міської ради, на якому було обговорено подальшу співпрацю виконавчих органів Переяслав-Хмельницької міської ради з громадськими організаціями, молодіжною радою Переяслав-Хмельницької міської ради. Учасниками засідання були члени ради та запрошені: представники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, членів молодіжної ради, громадських організацій, студентських осередків, робота яких тісно пов’язана з реалізацією молодіжної політики в місті.

Захід був проведений з метою обговорення пропозицій до плану заходів на 2020 рік, а також активізації молодіжного руху на Переяславщині та залучення більшої кількості представників молодого покоління до посиленої роботи, спрямованої на національно-патріотичне виховання та молодіжну політику, організацію дозвілля та збільшення кількості корисних справ. Засідання, яке розпочалося з обговорення порядку денного, було проведено під керівництвом заступника міського голови, голови координаційної ради Валентини Губенко.

Учасники координаційної ради, під час засідання, ознайомились із інформацією про проведені заходи по молодіжній політиці, які відбулися в Україні за 9 місяців 2019 року, а також про заходи, які відбудуться найближчим часом.

Також було наголошено на тому, щоб молодь активно брала участь у конкурсах проектах у сфері молодіжної політики на 2020 рік.

У жвавій дискусії було обговорено чималу кількість проблемних питань та пропозицій стосовно молодіжної політики.

Додати коментар