Вчителі ЗОШ №3 привітали з Міжнародним днем людей похилого віку Почесного громадянина міста Василя Захарчука, а учні ЗОШ №2 відвідали родину Гаврилюків, Катерину Коляденко та Ольгу Тесленко

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений з 1991 року Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. 

День літньої людини – це добре та світле свято, коли вшановують представників старшого покоління. Вчителі Переяслав-Хмельницької ЗОШ І-ІІІ ст. №3  вирішили привітати зі святом  жителя мікрорайону, Почесного громадянина міста Захарчука Василя Івановича. Родина Захарчуків з радістю  зустріла вдома наших педагогів.  Дружина Ніна Захарчук із задоволенням спілкувалася  з гостями, поділилася приємними спогадами та  запросила   до свого домашнього міні музею, який створила сама. Педагоги школи отримали багато позитивних емоцій та переконалися, що такі зустрічі потрібні та важливі.

***

Учні ЗОШ І-ІІІ ст. №2 також не забули привітати ветеранів закладів освіти та Почесних громадян міста. Учні в гостях у Катерини Коляденко, подружжя Ніни та Ігоря Гаврилюків і Ольги Тесленко. Приємно і школярам, за щире спілкування, і  самим  людям літнього віку за турботу і піклування від підростаючого покоління.

Додати коментар