Бетонними плитами виклали доріжку 60 метрів, яка пролягає від Стогніївського шляху у напрямку до університету

У суботу 28 вересня 2019 року було викладено бетонними плитами доріжку 60 метрів, яка пролягає від Стогніївського шляху у напрямку до університету і по якій ходять студенти, викладачі, співробітники, мешканці міста, а також жителі будинку по вулиці Сухомлинського, 36.

Ґрунтова стежка, яка постійно розмокала в дощову погоду, була некомфортна для ходіння, особливо студенткам та викладачам на високих підборах.

Підготовчі роботи почалися ще навесні, коли за сприяння міського голови Костіна Тараса Вікторовича, були завезені демонтовані бетонні плити, а 27 вересня 2019 року за підтримкою керівника ВУКГ Гриценка Артема Миколайовича, був завезений пісок і щебінь. Проектування та розмітку доріжки було проведено за підтримкою Шамардака Дмитра, а мешканці будинку виконали підготовчі роботи для викладання плит.

У суботу, 28 вересня 2019 року у прокладанні доріжки взяли участь викладачі та співробітники університету : Палієнко О.А., Базилевич Н.О., Куйбіда В.В., Сембрат С.В., Погребний В.В., Тонконог О.С., Водяний О.В., Юрченко І., Шкіра О.І, Савік Т.Ю; студенти : Яловий Артем, Калмиков Кирило, Пудиш Дмитро та два невідомих студенти; мешканці будинку :Куйбіда Т.Т, Кобиш Анатолій, Роман Володимир, Ященко Володимир та мешканець міста – Савік Дмитро.

Організували роботу голова ОСББ «Дружні» – Палієнко Ольга Аркадіївна та замісник – Базилевич Наталія Олександрівна

Думаємо, що всі, хто буде користуватися новою доріжкою оцінять її переваги та будуть з повагою відноситись до нашої праці, берегти зроблене!

Особлива подяка меру міста Костіну Т.В. та начальнику ВУКГ Гриценку А.М. за підтримку та вагому допомогу. Дякуємо Потапенко О.І. та всім небайдужим, хто відгукнувся і підтримав ініціативу правління ОСББ «Дружні».

Правління ОСББ «Дружні


Додати коментар