Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації запрошує до участи інститути громадянського суспільства, які за бюджетні кошти готові у 2020 році впровадити власний проєкт

Ми приймемо від вас конкурсні пропозиції, які будуть спрямовані на розв’язання таких пріоритетних завдань:

1. Формування громадянської позиції – проведення заходів, спрямованих на утвердження громадянської свідомости і активної життєвої позиції молоді.

2. Здоровий спосіб життя молоді – вжиття заходів, спрямованих на популяризацію та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді.

3. Розвиток неформальної освіти – проведення заходів неформальної освіти, спрямованих на набуття молоддю знань, навичок та інших компетентностей поза системою освіти.

4. Зайнятість молоді – створення умов та вжиття заходів, спрямованих на працевлаштування молоді (забезпечення первинної та вторинної зайнятости та самозайнятости молоді).

5. Партнерська підтримка молоді, що проживає на тимчасово окупованій території України, та внутрішньо переміщених осіб – вжиття заходів, спрямованих на соціальне становлення та підтримку молоді зі внутрішньо переміщених осіб.

Деталі тут:

http://koda.gov.ua/oblderzhadministratsija/struktura/strukturni-pidrozdili-oda/upravlinnya-molodizhnoi-politiki-ta-na/ogolosheno-konkurs-proektiv-iz-nacion/ogolosheno-konkurs-proektiv-u-sferi-mo/

Документи для заявки можете завантажити тут:

https://cutt.ly/qwdgfi

Конкурсні пропозиції приймаємо у друкованій та електронній формі до 31 жовтня 2019 року щоденно, крім суботи та неділі, з 10:00 год. до 17:00 год., п’ятниця з 10:00 до 16:00 год. за адресою: м. Київ, пл. Лесі Українки, 1, каб. 534 (5 поверх), тел. (044) 285-58-73.

Контактна особа для отримання консультацій – Альона Луценко, головний спеціаліст відділу молодіжної політики управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації, тел.: (044) 285-58-73050 868-78-56.

 

Додати коментар