Повідомлення про скликання позачергової сімдесят третьої сесії міської ради VІІ скликання

Відповідно до розпорядження міського голови Костіна Т.В. від 12 вересня 2019 року № 168/7-09/11-19 позачергова сімдесят третя сесія міської ради сьомого скликання відбудеться 17 вересня 2019 року в залі засідань міської ради.

Початок пленарного засідання – о 10:00.

На розгляд сесії міської ради виноситься питання:

  1. Про звернення до Київської обласної ради щодо встановлення економічно обґрунтованих тарифів на послуги з виробництва, транспортування, постачання теплової енергії для споживачів І (населення), ІІ (бюджетні) та ІІІ (інші) груп на період 2019-2020рр. комунальному підприємству Київської обласної ради «Переяслав-Хмельницьктепломережа».
  2. Про звернення до депутата Верховної Ради України Скороход Анни Костянтинівни.
  3. Про надання згоди на передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Київської області в комунальну власність територіальної громади міста Переяслава-Хмельницького цілісного майнового комплексу комунального підприємства Київської обласної ради «Переяслав-Хмельницьктепломережа».
  4. Про звіт міського голови «Про хід виконання будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям 62×42 для Переяслав-Хмельницької ЗОШ І-ІІІ ст. №4.
  5. Іформації, оголошення.

 

    Секретар ради                                           П.П. Бочарін

Додати коментар