Відбулася щотижнева апаратна нарада

27 серпня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та організацій і установ міста. Міський голова Тарас Костін привітав присутніх з Днем Державного прапора України та Днем незалежності України, повідомив про події, які відбулися в Переяславі. На апаратній нараді обговорювалися актуальні питання життєдіяльності міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки.

Міський голова дав доручення:

– директору КП «Переяслав-Хмельницький міський ринок» Олександру Опінку спільно з заступником міського голови Наталією Устич та першим заступником Олександром Слюсарем провести роботу серед підприємців, що проводять виїзну торгівлю по вулиці Шкільній щодо переміщення їх місць торгівлі на «Київський» майданчик;

– відділу підприємництва проводити роботу з підприємцями щодо легалізації робочих місць та контролю розміщення рекламних носіїв на вулицях міста відповідно до чинного законодавства;

– головному архітектору Анні Степаненко продовжити перевірку законності встановлення приватних гаражів по місту та використання земельних ділянок, зокрема, комерційного призначення.

23 серпня на центральній площі міста Переяслава-Хмельницького з нагоди відзначення Дня прапора України відбулася церемонія урочистого підняття українського стяга. З вітальним словом до учасників урочистостей звернулися: міський голова міста Переяслава-Хмельницького Тарас Костін, виконуючий обов’язки голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Андрій Коркач та безпосередній учасник операції об’єднаних сил Олексій Хіміч.

23 серпня з центральної площі міста старував «Молодіжний велопробіг туристичними маршрутами Переяславщини» в рамках обласного заходу з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України. У велопробігу взяли участь команди та учасники міста району та області. 

23 серпня  у Національному історико-етнографічному заповіднику «Переяслав» відбувся обласний урочистий захід з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України за участі голови Київської ОДА Михайла Бно-Айріяна. У заході також взяли участь: міський голова Тарас Костін, керівництво Переяслав-Хмельницької РДА, районної ради, численні делегації міст, районів, ОТГ Київщини, КОДА. У програмі:  зйомка відеоролику «Я люблю Україну», функціонування локацій, концерт дитячих фольклорних колективів, театралізоване дійство «Етновир», розгортання 28-метрового Державного прапора України та «Рушника єдності», вокально-хореографічна композиція «Всі ми діти твої, Україно!», офіційна частина за участю голови Київської обласної державної адміністрації, вручення нагород та відзнак, виступи духовенства та виступи творчих колективів національно-культурних товариств в рамках V Обласного фестивалю національних спільнот «Київщина – сузір’я злагоди». У рамках відзначення Дня Незалежності було проведено круглий стіл у форматі панельної дискусії “Туризм Київщини. Перезавантаження. По завершенні офіційної частини обласного заходу відбулася прес-конференція голови КОДА.

По закінченні апаратної наради відбулася робоча нарада з керівниками комунальних підприємств.

 

Додати коментар