Відбулася робоча зустріч директора міськрайонної філії КОЦЗ Любові Красової із керівником ТОВ «Переяслав Авто» Світланою Миргород

Із метою налагодження та розширення співпраці з роботодавцями, 13 серпня директор Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Любов Красова  зустрілася з керівником ТОВ «Переяслав Авто» Світланою Миргород. Це новостворене підприємство, яке займається технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів. 

Робоча зустріч керівників відбулася в «Офісі роботодавця». Під час спілкування директор товариства Світлана Миргород, ознайомила з діяльністю свого товариства, переліком професій, які необхідні у  діяльності та перспективами розвитку. Зі свого боку, директор філії Любов Красова ознайомила з локальним ринком праці, професійно-кваліфікаційним складом безробітних, інформувала про актуальні резюме шукачів роботи, презентувала послуги служби зайнятості в тому числі «електронний кабінет роботодавця» та презентувала послуги «Офісу роботодавця». Так як підприємство новостворене і в перспективі планує приймати працівників то було запропоновано скористатись такою послугою, як компенсації єдиного внеску.

У результаті робочої зустрічі керівниками узгоджено шляхи подальшої взаємодії служби зайнятості та роботодавця щодо забезпечення та підготовки якісного кадрового потенціалу з урахуванням нагальних та перспективних потреб в найманих працівниках.

Додати коментар