Відбулася щотижнева апаратна нарада

29 липня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та організацій і установ міста.

Міський голова запропонував хвилиною мовчання вшанувати пам’ять земляка – прапорщика Сергія Лазенка, який загинув 25 липня 2014 року під час артилерійського обстрілу взводного опорного пункту в районі села Григорівка Амвросіївського району Донецької області.

Потім Тарас Вікторович привітав іменинників минулого тижня, повідомив про події, які відбулися в Переяславі. На апаратній нараді обговорювалися актуальні питання життєдіяльності міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки.

Тарас Костін представив присутнім нового керівника Переяслав-Хмельницького відділу поліції Скидана Максима Вікторовича, який приступив до виконання обов’язків 19 липня.

24 липня міський голова взяв участь у черговій сесії Київської обласної ради та зустрівся з керівництвом області з питання фінансування у місті робіт із благоустрою.

Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» постійно працює над формуванням «Всеукраїнського рейтингу інституційної спроможності і сталого розвитку громад» станом на 2019 рік. Рейтинг враховує 33 критерійних показники і відображає інвестиційну привабливість громад. Переяслав став третім у рейтингу кращих громад Київської області за підсумками І півріччя 2019 року.

30 липня відбудеться чергове 15 засідання виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради. Всім доповідачам потрібно підготувати матеріали до засідання виконкому.

Заступник міського голови Наталія Устич повідомила присутніх, що 29 липня в залі засідань відбудеться засідання робочої групи, яка розгляне питання тарифів на водопостачання КП «ВУКГ». 31 липня відбудеться засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку міста.

Міський голова дав доручення першому заступнику Олександру Слюсару та заступнику Наталії Устич:

– організувати розробку та реалізацію програм з енергозбереження для комунальних підприємств міста;

– провести додаткові консультації з усіма зацікавленими сторонами з питання залучення кредиту НЕФКО, разом з телерадіокомпанією «Альта» створити відеоролик про кращі приклади реалізації соціальних проектів із залученням кредитів НЕФКО.

Керуючій справами міськвиконкому Ользі Гребенщиковій терміново виправити негативну ситуацію з виконавською дисципліною та підготувати питання змін у структурі виконкому міської ради.

По закінченні апаратної наради відбулася робоча нарада з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар