Секретар Переяслав-Хмельницької міської ради провів “круглий стіл” із делегацією самоврядування міста Прилуки

19 травня секретар Переяслав-Хмельницької міської ради Петро Бочарін провів “круглий стіл” з депутатами, членами виконкому та активістами міста Прилуки (Чернігівська область). Петро Петрович розповів про склад нинішньої каденції міської ради, про основні питання, які розглядаються під час сесій міської ради, також відповів на численні питання гостей.

Депутат міської ради Прилук Анатолій Шамрай розповів про мету приїзду делегації до Переяслава-Хмельницького – поділитися досвідом та перейняти досвід міського самоврядування, про співпрацю щодо фестивалів, ярмарків тощо.

Гості в сесійній залі переглянули фільм-презентацію про місто Переяслав-Хмельницький, особливе пожвавлення було, коли прилучани побачили під час перегляду своїх земляків із Народного аматорського ансамблю “Калинонька” на ярмарку в НІЕЗ “Переяслав”.

Петро Бочарін та начальник відділу культури і туризму Прилуцької міської ради Катерина Мовчан обмінялися сувенірами з символікою Переяслава-Хмельницького та Прилук.

В другій частині “круглого столу” делегація з Прилук знайомилася з містом Переяславом-Хмельницьким та відвідали численні музеї.

Додати коментар