До уваги підприємств (організацій)

Українським гідрометеорологічним інститутом Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної академії наук України (УкрГМГ) створено український сегмент глобальної системи грозо-шквалопеленгації та попередження, який дає змогу раннього виявлення, відстеження та прогнозування небезпечних погодних явищ, включаючи активні грозові фронти, надзвичайні (зливові) атмосферні опади, град, шквали, сильні низхідні потоки повітря та смерчі. Український сегмент Системи включає автоматичні датчики, що розташовані по всій території України.

Система відстежує грозові осередки, автоматизовано формує та у режимі реального часу розсилає сигнали тривоги, які оновлюються кожні 15 хв., на ПЕОМ, планшет чи мобільний телефон споживачу через WEB – інтерфейс та у вигляді СМС повідомлень. Архівні дані доступні у зручному форматі.

УкрГМГ готовий надавати зацікавленим підприємствам (організаціям) зазначену інформацію в оперативному режимі на договірних умовах та презентувати можливості Системи у взаємно погоджені терміни. 

Контактна особа: Олексій Анатолійович Кривобок, телефон +380674505235, e-mail kryvobok@uhmi.org.ua.

Додати коментар