Відбулася щотижнева апаратна нарада

8 квітня міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому, під час якої привітав іменинників тижня, що минув, підсумував події, які відбулися в Переяславі та озвучив план заходів на найближчий період. На апаратній нараді були обговорені актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки.

Міський голова повідомив присутніх про те, що на минулому тижні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, на якому було вирішено продовжити опалювальний сезон до 7 квітня включно. На даний час опалювальний сезон у місті завершено.

3 квітня відбулося засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяслав-Хмельницької міської ради. Після розгляду житлових питань було вирішено підготувати відповідні проекти рішень та подати їх для розгляду на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

3 квітня повторно оголошено конкурс на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт даху Переяслав-Хмельницької ЗОШ №5. Заявки приймаються на електронну пошту до 12 квітня 2019 року. Очікувана дата оголошення переможців 17 квітня. 

3 квітня заступник міського голови Валентина Губенко провела робочу нараду з питання взаємодії управління соціального захисту населення та центру надання адміністративних послуг Переяслав-Хмельницької міської ради стосовно даних про домогосподарства,  які є отримувачами житлових субсидій.

3 квітня відбулося засідання оргкомітету з підготовки та проведення творчого конкурсу «Бренд  рідного міста».

5 квітня відбувся круглий стіл «Переяслав туристичний – пошук можливостей».

Розпочато набір кандидатів на членство у Київській обласній молодіжній раді. Установчі збори по створенню Київської обласної ради відбудуться 15 квітня. Термін прийому документів – до 10 квітня 2019 року. 

Оголошено конкурс на проведення Повного енергетичного аудиту Переяслав-Хмельницької ЗОШ №4. Заявки приймаються до  05 квітня 2019 року. Очікувана дата оголошення переможців 08 квітня 2019 року. 

5 квітня комісія на чолі з міським головою Тарасом Костіним, за участі, керівників окремих відділів та управлінь  міської ради здійснила робочу поїздку до міста Києва та оглянула три столичні парки, вивчила позитивний досвід їх благоустрою.

У поточному навчальному році на Всеукраїнських предметних олімпіадах з базових дисциплін наше місто представляли 50 учнів, з них 23 стали переможцями та призерами цих олімпіад, виборовши три І місця, дев’ять ІІ місць, одинадцять ІІІ місць. Загалом найбільшу кількість призових місць  отримали учні ЗОШ І – ІІІ ст. №7.

Начальник управління соціального захисту Микола Гуща повідомив, що триває кампанія з монетизації субсидій для громадян. У місті отримують кошти разом з пенсійними виплатами 2916 жителів. 1342 особи отримують кошти через банк. Розпочато процедуру видачі довідок жителям міста в електронній формі в тестовому режимі. Це дасть змогу знизити навантаження на міський центр надання адміністративних послуг та спростити процедуру надання субсидій. Відповідно до постанови КМУ за №237 від 20.03.2019 запроваджено одноразову грошову допомогу до Дня перемоги у Другій світовій війні: інвалідам І групи – 3850 грн., інвалідам ІІ групи 3400 грн., інвалідам ІІІ групи – 2950 грн., учасникам бойових дій – 1925 грн., вдовам – 840 грн., учасникам війни – 530 грн.

Секретар ради Петро Бочарін повідомив, що 9 квітня відбудеться друге пленарне засідання 65 сесії міської ради та засідання позачергової сесії.  Міський голова зобов’язав головного архітектора Анну Степаненко надати звіт про кількість та розміщення незаконних гаражів на території міста.

По закінченні апаратної наради міський голова провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств та дав їм ряд доручень.

 

Додати коментар