За результатами тестування – до центру зайнятості

У лютому 2019 року Переяслав-Хмельницька міськрайонна філія КОЦЗ презентувала для працівників закладів освіти міста та району веб-базовану платформу «Моя професія»: консультаційна мережа, мета якої надання профорієнтаційних послуг в дистанційному режимі.

Після проведеної реклами Платформи почалася робота з учнями, яка триває і до сьогодні, більше 200 дітей нашого міста та району отримали коди для проходження тестування.

Хтось проявляв більше зацікавленості, комусь не вистачало посидючості, тому що для проходження повного тестування і отримання результату потрібно пройти три тести, які зіставляють основні фактори успішного професійного навчання й самореалізації. А для цього потрібно виділити і витратити більше години свого часу, жертвуючи прогулянками з друзями, грою чи спілкуванням в Інтернеті, але потрібно пам’ятати, що ця зайва година часу, може заощадити роки марних зусиль у «пошуку професії по душі».

5 квітня 2019 року  за  результатами тестування до центру зайнятості завітали учні 9 класу Переяслав – Хмельницької ЗОШ №2, разом з психологом Валентиною Потапенко. 

Оксана Мороз, фахівець центру зайнятості відповіла на всі питання, які цікавили майбутніх випускників, та запропонувала для отримання індивідуальної консультації записатись на прийом засобами електронної черги та за наданими контактами.

Робота в даному напрямку лише почалась інформаційна компанія триває, розробники удосконалюють даний проект, і тому ми будемо мати надію і сподіватись, що зацікавленість даним проектом, Платформою «Моя професія», Платформою з профорієнтації та розвитку кар’єри, не залишиться поза увагою майбутніх випускників, їхніх батьків та вчителів.

Додати коментар